ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

καρκίνος(το αρθρο είναι σε μετάφραση)τα σχόλια δικά σας

(NaturalNews) Χαλαρώστε! Είναι απλά χημειο …

Σε μια διαφωτιστική μελέτη στο Molecular Cancer Research, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όποιος παίρνει χημειοθεραπεία μπορεί να ξυπνήσει την πρωτεΐνη του στρες HSF-1, ή του θερμικού παράγοντα σοκ

-1. Αυτό είναι μια «παρενέργεια» της χημειοθεραπείας και μόνο καθιστά την θεραπεία χειρότερη από την ασθένεια, επιτρέποντας στα καρκινικά κύτταρα να επισκευαστουν παρά την δηλητηριώδη χημειοθεραπεια. Ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται “σωστά”, τα τοξικά φάρμακα χημειοθεραπείας μπορεί να σας σκοτώσουν, να καταστρέψει την πεπτική οδό σας, το ανοσοποιητικό σύστημα, το αγγειακό σύστημα, και να προκαλέσει άλλες μορφές καρκίνου αργότερα, με το εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και γενετικές βλάβες.Τα περισσότεροι χημειοθεραπευτικά φάρμακα είναι κυτταροτοξικά και την εργασία, αλλοιώνοντας την μίτωση (κυτταρική διαίρεση)

Η χημειοθεραπεία υποτίθεται είναι για να σκοτώσει τα ταχέως αναπτυσσόμενα καρκινικά κύτταρα, αλλά στοχεύει επίσης και στα λευκά κύτταρα του αίματος του σώματος που επίσης αναπτύσσονται γρήγορα. Η καταστροφή αυτή στοχεύει επίσης στα ταχέως αναπτυσσόμενα υγιή κύτταρα στα μαλλιά σας, το πεπτικό σύστημα, και το μυελό των οστών (όπου παράγονται τα κύτταρα του αίματος). Δυστυχώς, σε παλαιότερες όγκους και στο κέντρο των στερεών όγκων, η κυτταρική διαίρεση έχει ήδη παύσει, καθιστώντας τα ευαίσθητα στην χημειοθεραπεία ακόμη και αν το χημειοθεραπευτικός παράγοντα φθάνει κάπως τον πυρήνα του όγκου.


Surviving η χημειοθεραπεία δεν είναι για την ποιότητα της ζωής

Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 1 εκατομμύριο ασθενείς με καρκίνο που λαμβάνουν χημειοθεραπεία στα εξωτερικά ιατρεία, ακτινοβολία, ή και τα δύο.

Από την αμερικανική Εθνική Βιβλιοθήκη της ιστοσελίδας Ιατρικής (PubMed), – είναι η είδηση ​​μιας μελέτης εκτίμησης της συνολικής συνεισφοράς της χημειοθεραπείας σε 5 χρόνια “επιβίωσης” σε ενήλικες στις ΗΠΑ σε μια επαίσχυντη 2,1% . Top αυτό μακριά με 201 παρενέργειες που αναφέρονται στην Chemocare ιστοσελίδα και μόνο.

Η Αμερικανική Κινέζικη Ιατρική Ένωση αναφέρει ότι «οι περισσότεροι καρκίνος ασθενείς πεθαίνουν από τη χημειοθεραπεία. επειδή βλάπτει μόνιμα το σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα και προκαλεί άλλους καρκίνους να ξεπηδούν αργότερα.
Το “διπλό πρότυπο» της συμβατικής ιατρικής

. Πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν: Halperm, MT, Yabroff, KR (2008). Επικράτηση της θεραπείας του καρκίνου στα εξωτερικά ιατρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες: εκτιμήσεις από την ιατρική έρευνα τύπου πάνελ δαπάνες (ΜΕΚ). Καρκίνος Invest. 2008? 26:647-651. Kehr, R. (2011).

Καρκίνος Tutor Καρκίνος Options: Η εκπληκτική δύναμη της Μητέρας Φύσης! Ανακτήθηκε από http://cancertutor.com Moritz, Α. (2008). Οι περισσότεροι ασθενείς με καρκίνο πεθαίνουν από χημειοθεραπεία. American Κινέζικη Ιατρική Ένωση. Ανακτήθηκε ο συγγραφέας: Craig Stellpflug είναι ειδικός διατροφής του καρκίνου, Coach Lifestyle και Neuro Σύμβουλος Ανάπτυξης Pathways Healing Ιατρική Κλινική, Scottsdale, Αριζόνα. http://www.healingpathwayscancerclinic.com/

Με 17 χρόνια κλινικής εμπειρίας που εργάζονται με τις δύο διαταραχές του εγκεφάλου και του καρκίνου , Craig έχει δει από πρώτο χέρι τις καταστροφικές συνέπειες των εμβολίων και των φαρμάκων στο ανθρώπινο σώμα και έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένα φυσικό τρόπο ζωής και φυσικές θεραπείες είναι οι αληθινές απαντήσεις για την υγεία και την έντονη ζωή

. Μπορείτε να βρείτε καθημερινά στο blog της υγείας του στο www.blog.realhealthtalk.com και άρθρα του και ραδιοφωνική εκπομπή των αρχείων σε www.realhealthtalk.com
Learn more: http://www.naturalnews.com/035902_chemotherapy_toxicity_survival_rates.html#ixzz2dGtAcA7a

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη