Δείτε τι έκανε ένας άνδρας και ξεπέρασε το διαβήτη χωρίς φάρμακα



Πριν από 4 χρόνια, ένας πολύ νέος άνδρας ανακάλυψε ότι υποφέρει από
διαβήτη και υπέρταση.
Φυσικά,άρχισε να παίρνει χάπια για την υψηλή πίεση και ινσουλίνη τακτικά.
Η ανακάλυψη ότι είχε διαβήτη έγινε τυχαία 4χρόνια πριν.
Τότε άρχισε να νιώθει δίψα συνεχώς ,αποφάσισε να επισκεφτεί το γιατρό του και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά σοκαρίστηκα. Τα επίπεδα του ζαχάρου είχαν φτάσει ψηλά και ο γιατρός είπε ότι το πάγκρεας του δε λειτουργούσε καθόλου και ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς ινσουλίνη
Είχε διαβήτη.

Παρ’ότι δυσκολευόταν να δεχτεί το γεγονός,άρχισε να παίρνει ινσουλίνη σε τακτική βάση και είχε φυσική άθληση.Δυστυχώς μετά από λίγο,του προέκυψαν μερικά άλλα θέματα υγείας.Όταν έκανε ένα ιατρικό τσέκ-απ,βρήκε ότι η πίεση του αίματος ήταν 150/100mmhg και τα επίπεδα στα τριγλυκερίδια ήταν γύρω στο 160. 
Τότε,πρόσθεσε μερικά νέα χάπια στην καθημερινότητά του.

Τρώγοντας ωμά λαχανικά και φρούτα κατάφερε να νικήσει την ασθένειά του.

2,5 χρόνια πριν, Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2013,πήρε την απόφαση τελικά ότι ήθελε να παλέψει για τα καλά με τα προβλήματα υγείας του. Αυτή η απόφαση πάρθηκε εν μέρει,αφού είδε στην τηλεόραση την εκπομπή ‘’The edge of Science’’,όπου ο γιατρός δόκτορ Τζον Ζίρντουμ εξηγούσε πώς και γιατί ζούσε με ωμές τροφές για 12 χρόνια.

Αφού παρακολούθησε την εκπομπή,ο νεαρός αποφάσισε να δοκιμάσει τη νέα διατροφή.Απλώς αγόρασε ένα μίξερ και το ταξίδι του ξεκίνησε.Για μια βδομάδα είχε τους τυπικούς πειρασμούς και τη λαχτάρα για φαγητό αλλά ήταν σταθερός και δυνατός στην απόφασή του και ακολούθησε τη δίαιτα αυστηρά.Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα,είδε τα πρώτα αποτελέσματα. Το επίπεδο γλυκόζης στο αίμα είχε σταθεροποιηθεί στο 5.

Δοκίμασε τότε μια ευχάριστη έκπληξη. Σταμάτησε να παίρνει ινσουλίνη γιατί ακολουθώντας αυτή τη δίαιτα,τα επίπεδα του ζακχάρου έμειναν τα ίδια. Συγχρόνως, κράτησε μερικά μπουκαλάκια ινσουλίνης ,μην τυχόν κάπως αυξηθούν τα επίπεδα της γλυκόζης, ώστε να την πάρει. Ωστόσο, όλα κυλούσαν τέλεια.
Σε λίγο άρχισε να χάνει βάρος.

Μετά από 25 μέρες είχε χάσει 11 κιλά. Μετά από 4 μήνες διατροφής με ωμές τροφές ήταν ένας άλλος άνθρωπός. Εκτός του ότι δεν παίρνει ινσουλίνη πια,τα τριγλυκεριδια είναι 1.4 και η πίεση του αίματος είναι 120/70. Έχει το ιδανικό βάρος,δεν παίρνει χάπια και νιώθει περίφημα.

Συνταγή από τον αγαπημένο του χυμό.

Ο αγαπημένος του γευστικός χυμός περιέχει: 2 μπανάνες, 2 μήλα, 5 ακτινίδια, 2 κούπες νερό, μια χούφτα λάχανο ( η σκούρου πράσινου λαχανικού όπως λάχανο).

Πιείτε 2 κούπες χυμό το πρωί και την υπόλοιπη ποσότητα μέσα στη μέρα. Επιπλέον, όταν νιώθετε λαχτάρα για φαγητό,φάτε ωμά λαχανικά, φρουτοσαλάτες, διότι περιέχουν βιταμίνη Β12 που είναι κατάλληλη για το σώμα και τόνο.

Το βασικό σημείο είναι ότι δε θα νιώθετε πείνα,γιατί ο εγκέφαλος πιστεύει ότι το στομάχι είναι γεμάτο.Ο εγκέφαλος παίρνει

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη