ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΛΑΙΑ




Τα Αιθέρια Έλαια θα σταματήσουν την πορεία του
Ακόμα και οι επιστήμονες αναγνωρίζουν πλέον τις ιδιότητες που υπάρχουν σε ορισμένα αιθέρια έλαια που σταματά τον καρκίνο στην εξάπλωση του και τα οποία προκαλούν τα καρκινικά κύτταρα για να καταστραφούν Ικανότητα τους στη πρόληψη της νόσου πρόληψη τους δεν είναι πλέον αμφίβολο, ειδικά για τον καρκίνο.
Ένα υγιές σώμα, από το κεφάλι μέχρι τα πόδια, συνήθως έχει μια συχνότητα που κυμαίνεται 62-78 MHz, ενώ η νόσος αρχίζει στις 58 Ηζ.
Κατά τη διάρκεια της κάποιες δοκιμές με συχνότητα και την συχνότητα των αιθέριων ελαίων που μετρήθηκε ότι:με ένα φλιτζάνι καφέ μειώθηκε η συχνότητα ενός ανθρώπου από 66 Hz έως 58 MHz σε μόλις 3 δευτερόλεπτα. Χρειάστηκαν τρεις ημέρες για τη συχνότητα του να επιστρέψει στο φυσιολογικό.
Άλλες μελέτες δείχνουν ότι: Αρνητικές σκέψεις έχουν χαμηλότερη συχνότητα κατά μέσο όρο 12 MHz.
Οι Θετικές σκέψεις δημιουργεί την συχνότητα μας κατά μέσο όρο 10 MHz.
Μελετώντας μερικά από τα πιο δημοφιλή αιθέρια έλαια σε χρήση, όπως η μέντα, το τζίντζερ, λεμόνι, γκρέιπφρουτ, γιασεμί, λεβάντα, χαμομήλι, θυμάρι, τριαντάφυλλο, κανέλα, οι ερευνητές αναζήτησαν να ανακαλύψουν πώς αυτά τα λάδια μπορουν να καταπολέμησουν τον καρκίνο. Έκαναν έρευνα δοκιμάζοντας την αντιβακτηριακή δραστικότητα καθώς και in vitro τοξικολογία κατά των ανθρώπινων καρκινικών κυττάρων.
Στο Bruce Tanio, της Tainio Τεχνολογίας και επικεφαλής του Τμήματος Γεωργίας στο Ανατολικό Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, έχει αναπτύξει μια βαθμονομημένη Συχνότητα Monitor (CFM) που έχει χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση των συχνοτήτων των αιθέριων ελαίων και την επίδρασή τους στις ανθρώπινες συχνότητες, όταν εφαρμόζεται στο σώμα.Στο εργαστήριο χρησιμοποιούν ένα CFM, και ένα άλλο που βρίσκεται στο Johns Hopkins University, όπου χρησιμοποιείται για τη μελέτη της συχνότητας σε σχέση με τη νόσο.
«Ο καρκίνος ξεκινάει όταν ο κώδικας του DNA εντός του πυρήνα του κυττάρου καταστραφεί», λέει ο Immunologist Μαχμούντ Suhail. Φαίνεται μερικά αιθέρια έλαια έχουν ένα re-set στην λειτουργία.
Ο θεραπευτικός Ρόλος
Υπάρχουν πολλά αιθέρια έλαια που πωλούνται, ωστόσο τα περισσότεροι είναι κακής ποιότητας, που παράγονται με συνθετικά και αραιώνεται με το αλκοόλ και άλλα πρόσθετα. Για να είναι αποτελεσματικά, πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο 100% αγνή ποιότητας θεραπευτικού βαθμού αιθέρια έλαια, αλλιώς δεν θα λάβετε τα οφέλη για την υγεία σας και, επιπλέον, θα πρέπει να αλλάξετε το συνδυασμό κάθε εβδομάδα με τις σωστές αναλογίες του καθενός από τα έλαια.
Ο Robert O. Becker, MD, ο συγγραφέας του βιβλίου, του ηλεκτρισμού του σώματος επικυρώνει ότι το ανθρώπινο σώμα έχει μια ηλεκτρική συχνότητα η υγεία ενός ατόμου μπορεί να καθοριστεί από αυτό.Ο Nikola Tesla είπε ότι αν μπορούμε να εξαλείψουμε ορισμένες εξωτερικές συχνότητες που παρεμβάλλονταν στο σώμα μας, θα έχουμε μεγαλύτερη αντοχή έναντι των ασθενειών. Ο Δρ Otto Warburg δύο φορές βραβευμένος με Νόμπελ και νικητής του βραβείου Νόμπελ για την έρευνα για τον καρκίνο, για την ανακάλυψη ότι τα ανθρώπινα κύτταρα έχουν μια ηλεκτρική τάση.
Πέρα από κάθε αμφιβολία, ορισμένες συχνότητες μπορούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη της νόσου και άλλες συχνότητες θα καταστρέψουν τις ασθένειες. Ουσίες της υψηλότερης συχνότητας θα καταστρέψουν τις ασθένειες της χαμηλότερης συχνότητας.
ΤΑ Θεραπευτικού βαθμού αιθέρια έλαια ξεκινούν από 52 και φτάνουν μέχρι και 320 MHz! Για παράδειγμα: Rose 320 MHz, 181 MHz Helichrysum, λιβάνι 147 MHz, 134 MHz ραβενσάρα, Λεβάντα 118 MHz, Μύρο 105 MHz, η γερμανική χαμομήλι 105 MHz, Juniper 98 MHz, Σανταλόξυλο 96 MHz, Angelica 85 MHz, Peppermint 78 MHz

Πολλές οι ικανότητες γιά Θεραπεία
Τα καρκινικά κύτταρα του μαστού ως επί το πλείστον καταστρέφονται με κανέλα, θυμάρι, χαμομήλι και γιασεμί έλαια, με χαμομήλι η θανάτωση τους έως 93% από αυτούς in vitro. Ακόμη πιο αποτελεσματική είναι το έλαιο θυμαριού, το οποίο οδήγησε σε ένα ποσοστό 97% θανάτωση των MCF-7 κύτταρα στον καρκίνου του μαστού.
Μια άλλη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό με βιομηχανικά φυτά και τα προϊόντα διαπιστώθηκε ότι οι καλωδιώσεις στο έλαιο χαμομηλιού εχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η έρευνα, στην αξιολόγηση με 11 αιθέρια έλαια, συμπεριλαμβανομένων της λεβάντας, το θυμάρι, το θρούμπι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, μέντα, γαλλική εστραγκόν, πικρό, γλυκό και μάραθο, βρέθηκε οτι το ρωμαϊκό χαμομήλι έχει την υψηλότερη αντιοξειδωτική δράση.

Το έλαιο λιβάνι και Ο Καρκίνος
“λιβάνι χωρίζει το« εγκέφαλο »του καρκινικού κυττάρου – – κυτταρόπλασμα, και κλείνει τον πυρήνα για να σταματήσει την αναπαραγωγή του κατεστραμμένο κωδικούς του DNA,» λέει Suhail.
Είναι αποτελεσματικό επειδή περιέχει μονοτερπένια, ενώσεις οι οποίες έχουν την ικανότητα να συμβάλουν στην εξάλειψη των καρκινικών κυττάρων κατά την έναρξη της ανάπτυξής τους, καθώς και τα στάδια εξέλιξης τους, καθιστώντας το ιδανικό για εκείνους που ανακαλύπτουν τον καρκίνο τους, ανεξάρτητα από το πότε θα το βρουν.
Η Εργασία με λιβάνι θα μπορούσε να γίνει μια επανάσταση στη θεραπεία του καρκίνου. Επί του παρόντος, με τη χημειοθεραπεία, οι γιατροί ανατινάζουν την περιοχή γύρω από έναν όγκο για να σκοτώσει τον καρκίνο, αλλά θα σκοτώσει και τα υγιή κύτταρα, και θα αποδυναμώσει τον ασθενή. Η θεραπεία με λιβάνι θα μπορούσε να εξαλείψουν τα καρκινικά κύτταρα από μόνα τους και αφήστε τα άλλα υγιή κύτταρα να ζήσουν.
“Υπάρχουν 17 ενεργοί παράγοντες στο αιθέριο έλαιο του λιβανιού,” λέει ο Δρ Suhail
Οι ιστορίες των ατόμων με καρκίνο και εκφυλιστικές νόσους και οι εμπειρίες τους με τη χρήση αιθέριων ελαίων έχουν προωθηθεί σε Budwig κέντρο .
Σε Τερματικό καρκίνο του ήπατος Μια γυναίκα στο Long Beach, δήλωσε για τον σύζυγός της.
Ο Καρκίνο του ήπατος του είχε προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε οι όγκοι ήταν πάρα πολύ μεγάλοι για χειρουργική αφαίρεση. Του δόθηκε έξι μήνες ζωή Χρησιμοποίησε 100% αγνό έλαιο λιβανιού λίγο μετά τη διάγνωση. Την εφάρμοσε τοπικά πάνω από το συκώτι του και κάτω από τη γλώσσα του καθημερινά. Στην επόμενη επίσκεψή τους με το γιατρό του, ανακάλυψαν οι όγκοι του ήταν ως εκ θαύματος είχαν συρρικνωθει. Συνέχισαν τη χρήση με λιβάνι. Τον Απρίλιο, οι όγκοι του είχε συρρικνωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε ο γιατρός του συμφώνησε σε χειρουργική επέμβαση. Ο καρκίνος απομακρύνθηκε, λαμβάνοντας 3/4 του ήπατος του. Σήμερα, είναι καλά στην υγεία τους και απολαμβάνουν τη ζωή με την όμορφη γυναίκα και την οικογένειά του.

Πέντε ετών με καρκίνο του εγκεφάλου , που χρησιμοποιήθηκε μόνο μία σταγόνα από το λιβάνι , εναλλάσσονται με μία σταγόνα σανταλόξυλου εφαρμόζοντας στο κάτω μέρος των ποδιών της , μαζί με την λεβάντα που εφαρμόζεται στον καρπό βοήθησε. Τώρα συνολικά σε άριστη υγεία .. !!
Καρκίνος της ουροδόχου κύστης
Όταν Jackie Hogan διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου της ουροδόχου κύστης, είχε ενημερωθεί από τους γιατρούς ότι θα χρειαστεί να αφαιρεθεί η κύστη της. Ανακάλυψε τις θεραπευτικές ικανότητες του αιθεριο ελαιο με λιβάνι, το οποίο το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα οι ερευνητές έχουν βρει, ειδικά σε συνδυασμό με το έλαιο σανταλόξυλου, έχει ιδιότητες που σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα. Τόσο αποτελεσματικό είναι το λάδι λιβανιού που λένε οι ειδικοί, « το λιβάνι αιθέριο έλαιο μπορεί με μια αυξανόμενη λίστα των φυσικών ενώσεων για την εξάλειψη των καρκινικών κυττάρων.”
Πνεύμονα Στάδιο 4 – μετάσταση στα οστά, σπονδυλική στήλη, τα πλευρά, τους γοφούς, της λεκάνης
μαμά Bebe είχε κακοήθεις όγκους στους πνεύμονες, και ειχε εξαπλωθει στην σπονδυλική της στήλη, τα οστά της, τα πλευρά της, τους ώμους, τους γοφούς της και τη λεκάνη της. Μετά την εκκίνηση με αιθέρια έλαια, τέσσερις μήνες αργότερα, ήταν ακμάζουσα και τα καρκινικά της κύτταρα πέθαιναν γρήγορα. Είναι πίσω στο σπίτι και στην κηπουρική και σχεδιάζει να πάνε διακοπές. Επτά μήνες μετά που ενημερωθηκε από τους γιατρούς της οτι θα πεθάνει από το στάδιο 4, οι γιατροί λένε ότι είναι σε καλή υγεία και χωρίς καρκίνο. Η Bebe συνιστά: Λιβάνι: πάρτε γενναιόδωρα κάθε 2-3 ώρες, τόσο τοπικά πάνω από τις πληγείσες περιοχές και το κάτω μέρος των ποδιών. Αν μπορείτε να βάλετε πολλές σταγόνες κάτω από τη γλώσσα, ακόμα καλύτερα.
Μυελού των Οστών εκφύλιση
Ellen είχε διαγνωστεί με εκφύλιση του μυελού των οστών και polyscithemiarubravera. “Μετά από 3 μήνες αιματολογικές εξετάσεις δείχνουν σημαντικές βελτιώσεις των περισσότερων δεικτών στην κανονική σειρά! Μήπως σε αυτά τα έλαια και να έχουμε πίστη ότι αυτό θα λειτουργήσει? ”
Καρκίνος του Μαστού
Χρησιμοποιηθηκε λιβάνι για να συρρικνωθεί έναν όγκος του μαστού. Όταν πήγα για την χειρουργική επέμβαση, δεν μπόρεσαν να βρουν κανένα ίχνος του καρκίνου!
Είχα όγκους του μαστού τον Φεβρουάριο και μόλις είχε αφαιρεθεί . Έβαλα το λιβάνι και λεμονόχορτο στο στήθος μου κάθε μέρα και χρεισιμοποιουσα φυτικά συμπληρώματα. Σε 6 μήνες δεν υπηρχε πλέον καρκίνος! εγώ ποτέ δεν θα κάνω χημειοθεραπεία ή ακτινοβολία γιατί οι παρενέργειες είναι πολλές.
Καρκίνος του Τραχήλου
Ενας καλός φίλος μόλις τηλεφώνησε για να μου πει ότι ανακάλυψε ότι ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας η αδελφή της παρουσιαστηκε για 2η φορά. Είχε προγραμματιστεί σήμερα να αφαιρεθεί. η μήτρα της Όταν το ανακάλυψε, έστειλε την αδελφή της για πυραλίς και λιβάνι . Έχει ανέθεσε τη μητέρα της για να βεβαιωθείτε ότι εφάρμοσε την πυραλίς και το λιβάνι στους πυθμένες των ποδιών κάθε 3 με 4 ώρες για τον πόνο μαζί με την άμεση εφαρμογή πάνω στην κοιλιά της .. Πριν από μία εβδομάδα, τα άρρωστα κύτταρα εξακολουθούν να εμφανίζονται στο αίμα της . Σήμερα [λιγότερο από ένα μήνα μετά την πρώτη έναρξη των ελαίων] στην χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της μήτρας της και δεν μπόρεσαν να βρουν κανένα καρκίνο.
Λευχαιμία
γιος του αδελφού μου, ο οποίος είχε μια δεύτερη επανεμφάνιση της λευχαιμίας … έπαιρνε αιθέρια έλαια, καθώς και χημειοθεραπεία και πήγε σε ύφεση πολύ πιο γρήγορα από ό, τι ο γιατρός τους είχε ενημερωσει και δεν είχε καμία από τις δυσάρεστες παρενέργειες.
Λαιμος
Ενας αγαπητός φίλος της μαμάς μου μάχεται με τον εκφυλισμό στον λαιμό που εξαπλώνεται και σε άλλες περιοχές του σώματός του. Τον περασμένο Οκτώβριο, άρχισε να χρησιμοποιεί τα ελαια,λιβάνι και φυσικές θεραπείες. Σήμερα πήγε από MRI και του ειπαν οτι εχει ένα αληθινό θαύμα.
Παγκρέατος
Ένας φίλος είχε παγκρέατος εκφυλισμό και του δόθηκαν 3-4 εβδομάδες. Έκανε τα ακόλουθα, 3 σταγόνες λιβάνι, 1 σταγόνα λεμονόχορτο, λεβάντα, μέντα, σανταλόξυλο και φυσικές θεραπείες. Είναι τώρα σε πλήρη υγεία … Έχουν περάσει 8 μήνες τώρα.
Προστάτης
Σήμερα το πρωί πήρα ένα τηλεφώνημα από έναν καλό φίλο μας που έχει μάχεται με τον καρκίνο του προστάτη. Για τους τελευταίους 3-4 μήνες, έχει ήδη λάβει τα αιθέρια έλαια. Σήμερα καλούμαστε να πούμε ότι ο γιατρός του είπε οτι ειναι καλλίτερα
Βασικών κυττάρων
Φίλος του μπαμπά μου είχαν βασικοκυτταρικόυς όγκους των κυττάρων στη μύτη του. Είχε περάσει από το πάχος του ρουθούνι του και ο ογκολόγος ήθελε να αφαιρέσει ένα μεγάλο τμήμα στο ρουθούνι, κάτω από το άνω χείλος του και σε πλάτος ένα δάχτυλο στο μάγουλό του, από τη στιγμή που επικοινώνησε μαζί μου. Δεν είχε δουλέψει με τον καρκίνο πριν με τα έλαια και ήθελε να το βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.,, επίσης αξαλείφοντας, τη ζάχαρη από τη διατροφή του,με αυξημένη πρόσληψη νερού, έτρωγε περισσότερα ωμά τρόφιμα και πίστευε ότι θα μπορούσε να τα νικήσει με αυτό. Μέσα σε μερικές εβδομάδες φαινόταν επουλωμένο, άλλη μια εβδομάδα και το πυον σταμάτησε τελείως και η ερυθρότητα γύρω από την περιοχή ξεκίνησε με ελάφρυνση. Μετά από έξι εβδομάδες, η πλευρά της μύτης του φαινόταν πιο υγιεινή από την άλλη πλευρά άρχισε να επουλώνετε!! Αυτό ήταν πριν από 15 μήνες και ο ίδιος δεν είχε ποια κανένα σημάδι .
Δέρμα
“Πήγα για μια οφθαλμολογική εξέτασης ρουτίνας στο Φεβρουάριο του 2013. Η Δρ μου είπε ότι είχε υποψιαστεί μια μορφή εκφυλισμού του δέρματος: καρκινικό κύτταρο Ένα χρόνο πριν από την εξέταση οφθαλμών ήμουν στο γραφείο του δερματολόγου έχοντας μερικές ύποπτες κηλίδες στο πρόσωπό μου, το λαιμό και την πλάτη. Έχοντας περάσει από αυτή την επεμβατική εμπειρία με οδήγησε για την βασική χρήση του ελαίου για τον καρκίνο του δέρματος και αυτό φάνηκε λιγότερο επεμβατική από τον δερματολόγο καθώς δεν είχα να χάσω χρόνο Έτσι, πήρα ένα μπουκάλι λιβάνι και το εφάρμοσα, όπως μου είχαν προτείνει τοπικά 3 φορές την ημέρα και 2 σταγόνες κάτω από τη γλώσσα μου το πρωί και το βράδυ.
Η πρώτη εβδομάδα δεν είχα καμία σημαντική αλλαγή μόνο ένα γαργαλητό στην εν λόγω περιοχή, μετά την τοπική εφαρμογή και λήψη εσωτερικά. Η δεύτερη εβδομάδα παρατήρησα ότι όλο και ήταν μικρότερο. Κατά τη διάρκεια της τρίτης εβδομάδας το σημείο άρχισε να στάζει λίγο, αλλά ήταν όλο και μικρότερο. Η τέταρτη εβδομάδα όταν φάνηκε θα εκραγεί και να διαχέεται περισσότερο, αλλά και πάλι ήταν όλο και μικρότερο. Η πέμπτη εβδομάδα ήταν πολύ, πολύ μικρότερο και άρχιζε να σχηματίζεται μια κρούστα. Σε 6 εβδομάδες μια τεράστια κηλίδα μειώθηκε στο μέγεθος της κεφαλής μιάς καρφίτσας όλα από την εφαρμογή και την κατάποση με αιθέριο έλαιο – λιβάνι. Έμεινα έκπληκτος, έκπληκτος και ενθουσιασμένος !!!! Τα Αιθέρια έλαια λειτούργησαν σε μένα !!! ” Μελάνωμα
Το εφαρμοζα καθε πρωί το έλαιο με λιβάνι και την νύχτα και το καλυπτα με μια πανα. Σε τρεις ημέρες το mole είχε συρρικνωθεί. ΣΕ 5 Ημέρες το μισό έπεσε. Ημέρα 7, πάει! Είχα λίγο ροζ δέρμα και ανησύχησα ότι ήταν μια ουλή. Λίγες μέρες αργότερα, είχε φύγει εντελώς! Ο σύζυγός μου είχε ένα στάδιο 4 του κακοήθους μελανώματος ειχε αφαιρεθεί πέρυσι από την πλάτη του … μα ενα άλλο μελάνωμα ήρθε στη μύτη του … πριν αρχίσουμε τη χρήση αιθέριων ελαίων κάναμε ακτινοβολία σε αυτό. Από τότε έχει αναπτυχθεί πάλι … και από τότε έχουμε γίνει χρήστες στην χρήση αιθέριων ελαίων. Ξεκίνησε τη λεβάντα, λιβάνι, και immortelle για το μελάνωμα και συρρικνώνεται!

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα http://therapeftis.blogspot.gr/ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Πηγές:
rexresearch.com
naturalsociety.com
oil-testimonials.com
budwigcenter.com
ncbi.nlm.nih.gov

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη