Ενεργειακά μυστικά για να εξαγνίσετε το σπίτι σας


γράφει η Ξανθή Μήτσου


Σχεδόν όλοι μας έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή στη ζωή μας σε ένα χώρο όπου μας βαραίνει, μας πνίγει … Όταν αυτός ο χώρος δεν είναι ο προσωπικός μας, δεν είναι η οικία μας, τα πράγματα είναι εύκολα, γιατί πολύ απλά αποχωρούμε. Τα δύσκολα έρχονται όταν αυτός ο χώρος είναι ο δικός μας. Όταν οι τοίχοι του σπιτιού μας μας περικυκλώνουν, όταν το ταβάνι μας πλακώνει.


Κάποιοι σίγουρα έχουν αναρωτηθεί για το λόγο που αισθάνονται έτσι….
Η απάντηση βρίσκετε μέσα μας. Αρκεί να θυμηθούμε πόσες φορές επιστρέψαμε κουρασμένοι ή και αγανακτισμένοι από διάφορες αιτίες στο σπίτι μας και ακουμπήσαμε όλο το αρνητικό φορτίο της ημέρας μας σε αυτό. Πόσες φορές ακούσαμε ή και είπαμε άσχημα λόγια, ή πόσες φορές κάποιοι τρίτοι επιβάρυναν την ατμόσφαιρα του σπιτιού μας εκούσια ή ακούσια..

Σε κάθε σπίτι υπάρχουν αρνητικές ενέργειες τις οποίες εμείς οι ίδιοι κουβαλάμε και συσσωρεύουμε στο χώρο μας. Αρνητικές ενέργειες που δεν μας εξυπηρετούν σε τίποτα, το αντίθετο ακριβώς μάλιστα.


Τώρα, περισσότερο από ποτέ, το σπίτι μας μας οφείλει να μας παρέχει μια αίσθηση αρμονίας, ηρεμίας και ασφάλειας!! Η ανάγκη να καθαρίσουμε ενεργειακά το χώρο στον οποίο ζούμε είναι περισσότερο έντονη και επιτακτική από κάθε άλλη φορά.

Οι σύμμαχοι μας σ αυτή την ενεργειακή εργασία είναι πολλοί.


1. Βάψιμο τοίχων, τουλάχιστον κάθε τρία χρόνια. Καθάρισμα και ξεκαθάρισμα ρούχων, πραγμάτων.

2. Αφήστε τη φύση να μπει στο χώρο σας.

3. Λιβάνισμα. Καύση βοτάνων.

4. Αιθέρια έλαια. Βότανα.

5. Προσευχή, διαλογισμός, οραματισμός.


Ο κατάλογος των πραγμάτων που μπορούμε να κάνουμε για να εξαγνίσουμε τον χώρο μας είναι μακρύς. Το πιο σημαντικό όμως είναι .. να έχουμε καλή διάθεση!! Αφήστε την μιζέρια κ την διχόνοια μακριά. ΓΕΛΑΣΤΕ και ΧΟΡΕΨΤΕ με όλη τη δύναμη της ψυχή σας !!!!!



Η Ξανθή Μήτσου, εναλλακτική θεραπεύτρια, έχει προγραμματίσει στις 30 Μαϊου σεμινάριο με θέμα Σεμινάριο ενεργειακού καθαρισμού του σπιτιού




*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα http://therapeftis.blogspot.gr/ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.
Ακολουθήστε μας στο Facebook ΕΔΩ

http://therapeftis.blogspot.gr/




ΠΗΓΉ

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη