Απαλλαχτείτε από 10 προβλήματα υγείας με λεμόνι, αλάτι και πιπέρι!

Όταν κρυολογήσουμε ή με την πρώτη ίωση αμέσως τρέχουμε να πάρουμε κάποιο αντιβιοτικό, αντί να το αντικαταστήσουμε με μια φυσική λύση. Καιρός να πετάξετε τα αντιβιοτικά και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε φυσικές θεραπείες και συστατικά με αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητες. Το λεμόνι είναι μία πολύ χρήσιμη φυσική λύση,
διότι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, περιέχει επίσης κιτρικό οξύ, μαγνήσιο και ασβέστιο. Λόγω των ιδιοτήτων του μπορεί να θεραπεύσει πολλές μολύνσεις και ασθένειες. Είναι επίσης γνωστό ότι μπορεί να διεγείρει την πέψη και να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.
Εδώ είναι μερικά καταπληκτικά συστατικά και θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καταπολέμηση της γρίπης, του κρυολογήματος και άλλων θεμάτων της υγιείας:
1. Για να απαλλαχτείτε από τον πονόδοντο, συνδυάστε μαύρο πιπέρι με ελαιόλαδο.
2. Τα προβλήματα με την αμυγδαλίτιδα μπορείτε να εξαλείψετε με ένα μείγμα από χυμό λεμονιού μαζί με λίγο αλάτι. Κάντε γαργάρες με το μείγμα.
3. Ένα μείγμα, επίσης, από χυμό λεμονιού με ελαιόλαδο μπορεί να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τις πέτρες στη χολή.
4. Ο χυμός του λεμονιού είναι χρήσιμος όταν η μύτη σας αιμορραγεί. Ενυδατώστε ένα κομμάτι βαμβάκι σε χυμό λεμονιού και τοποθετήστε το στο ρουθούνι.
5. Ο χυμός λεμονιού, μία κουταλιά της σούπας αλάτι και λίγο μαύρο πιπέρι μπορεί να λύσει τα προβλήματά σας με πονόλαιμο. Ανακατέψτε τα υλικά και πιείτε το μείγμα.
6. Τα προβλήματα με την ναυτία λύνονται εάν σε λίγο νερό ανακατέψετε χυμό λεμονιού μαζί με μαύρο πιπέρι και το πιείτε.
7. Για απώλεια βάρους, φτιάξτε ένα μείγμα που να αποτελείται από ένα ποτήρι νερό, μία κουταλιά της σούπας μέλι, 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού και ¼ κουταλάκι του τσαγιού τριμμένο μαύρο πιπέρι. Πίνετε αυτό το μείγμα κάθε μέρα.
8. Ο συνδυασμός μαύρου πιπεριού, κανέλας, σπόρων κάρδαμου και κύμινου μπορεί να σας βοηθήσει με το άνοιγμα των αγωγών της μύτης. Απλά πρέπει να εισπνεύσετε τους ατμούς του μείγματος.
9. Αναμείξτε τον χυμό μισού λεμονιού με λίγο πιπέρι και αλάτι σε ένα ποτήρι και χρησιμοποιείστε το για να απαλλαχτείτε από το βήχα.
10. Μειώστε τις κρίσεις άσθματος: Προσθέστε σε μία κούπα 8-10 κόκκους μαύρο πιπέρι, 15 φύλλα βασιλικού και 2 γαρίφαλα. Ρίξτε τους βραστό νερό και αφήστε για 15 λεπτά. Στραγγίξτε και στη συνέχεια προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι και πιείτε το μείγμα.

πηγή www.fhfn.org
Επιμέλεια/Απόδοσή: proionta-tis-fisis.com

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη