Η ΜΑΓΙΚΗ ΚΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ

Αλάτι σε Κάλτσα: κομπρέσα κατά της Φλεγμονής σε Αυτιά για παιδιά και ενήλικες
Ο Πόνος και η λοίμωξη στο αυτί είναι φρικτή εμπειρία, ιδίως σε παιδιά. Εκτός από πυρετό, που θα κάνει να αισθάνονται αδύναμοι, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον πόνο στο αυτί


Προκειμένου να μειώσετε τον πόνο στο αυτί και τα συμπτώματα λοίμωξης του, αυτό το απλό φάρμακο, θα χρειαστείτε μόνο  αλάτι της θάλασσας και κάλτσες. Λόγω της παρουσίας των ανόργανων συστατικών, το αλάτι θα διατηρεί τη θερμότητα και θα μειώσει τον πόνο μέχρι το σώμα από μόνο του να θεραπευση την μόλυνση.

Η κάλτσα πρέπει μα είναι από λευκό βαμβάκι κάλτσα και γεμάτη με θαλασσινό αλάτι.

Θα χρειαστείτε 1 – 1,5 φλιτζάνια αλάτι της θάλασσας. Το αλάτι πρέπει να είναι χοντρό, γιατί δεν θέλετε να γλιστρήσει έξω από την κάλτσα. Βάλτε το αλάτι σε μια καθαρή κατσαρόλα και ζεστάνετέ το σε μέτρια φωτιά για περίπου 4-6 λεπτά, μέχρι να το θερμαίνεται ομοιόμορφα (θα πρέπει να είναι ζεστό). Στη συνέχεια, τοποθετήστε το αλάτι σε μια κάλτσα, δέστε έναν κόμπο και τοποθετήστε την κάλτσα ως επίστρωση πάνω στο προσβεβλημένο αυτί.

Μπορεί να παρασκευαστεί με άλλο τρόπο,

Συμπληρώστε την κάλτσα με μεγάλο θαλασσινό αλάτι, δέστε έναν κόμπο που το τοποθέτησε σε ένα καθαρό ζεστό τηγάνι. Πρέπει να θερμαίνεται για 6 έως 7 λεπτά μέχρι να είναι ομοιόμορφα ζεστό από όλες τις πλευρές. Μετά από αυτό, τοποθετήστε  το πάνω στο άρρωστο αυτί. Ο πόνος σας θα πρέπει να φύγει μέσα σε λίγα λεπτά.

πηγη

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη