ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Η καλύτερη φυσική θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα: Πώς να τον αντιμετωπίσετε και να τον αποτρέψετε + ΣΥΝΤΑΓΕΣ!
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μιας από τις πιο δύσκολες ασθένειες των αναπνευστικών οργάνων, η παραδοσιακή λαϊκή ιατρική εφαρμόζει τσάι και βάλσαμα κατασκευασμένα από lungwort, fumitory, τσουκνίδα, πευκοβελόνες και λουλούδια από λιβάδι από το μακρινό παρελθόν.
Ένας κακοήθης όγκος είναι μια ασθένεια που εμφανίζεται συχνά στους άνδρες και ο κίνδυνος αυξάνεται από το κάπνισμα, αλλά δεν πρέπει να αγνοήσουμε και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες (ακόμα και το παθητικό!) – Η ρύπανση του αέρα και η έκθεση σε επικίνδυνες ουσίες, πάνω απ ‘όλα σε αμίαντο, ουράνιο, χρώμιο , νικέλιο, καθώς επίσης και σε πτητικές χημικές ουσίες – χρώματα και βερνίκια.
Η καλύτερη φυσική θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα

Συμπτώματα
Οι δυσκολίες που προκαλούνται από τον καρκίνο του πνεύμονα εξαρτώνται από το είδος του όγκου, τα μέρη όπου δημιουργείται και ο τρόπος που εξαπλώνεται. Άτομα με χρόνια βρογχίτιδα, τα οποία αποκτούν καρκίνο των πνευμόνων, βήχουν πιο συχνά. Μερικές φορές φτύνουν αίμα, ενώ αργότερα παρατηρούνται συμπτώματα όπως σωματική αδυναμία, απώλεια της όρεξης και απώλεια σωματικού βάρους.
Υγρό συγκεντρώνεται γύρω από τους πνεύμονες και εάν ο όγκος εξαπλωθεί μέσα στον ιστό, μπορεί να προκαλέσει χαμηλή αρτηριακή πίεση και καρδιακή ανεπάρκεια. Μπορεί επίσης να πιαστούν τα νεύρα του λαιμού, τα οποία οδηγούν σε πτώση των βλεφάρων και στη μείωση της κόρης του ματιού, το μάτι είναι περισσότερο στο εσωτερικό και στη συνέχεια υπάρχει μείωση της εφίδρωσης από τη μία πλευρά του προσώπου (όλα αυτά τα συμπτώματα είναι γνωστά ως Σύνδρομο Horner) και εάν βλάπτει τις φωνητικές χορδές, μπορεί να προκαλέσει βραχνάδα. Υπάρχουν διάφορα είδη καρκίνου του πνεύμονα τα οποία χωρίζονται σε δύο μεγάλες ομάδες: το καρκίνωμα των μικρών κυττάρων του πνεύμονα (SCLC), που ονομάζεται επίσης καρκίνος κυττάρων βρώμης, το καρκίνωμα των μικρών κυττάρων του πνεύμονα (SCLC), που ονομάζεται επίσης καρκίνος κυττάρων βρώμης, και το καρκίνωμα των μη μικρών κυττάρων του πνεύμονα (NSCLC). , το οποίο εμφανίζεται σε 20% των περιπτώσεων και έχει την τάση να εξαπλώνεται γρήγορα από το αίμα, τις περισσότερες φορές στον εγκέφαλο, το ήπαρ, τα οστά, επινεφρίδια. Το άλλο είδος είναι το καρκίνωμα των μη μικρών κυττάρων του πνεύμονα (NSCLC). , το οποίο είναι μια πιο κοινή ιστολογική μορφή και εμφανίζεται ακόμη και στο 80% των περιπτώσεων.
Διάγνωση
Μια ακτινογραφία του στήθους είναι η πρώτη διαπίστωση σε ασθενείς χωρίς συμπτώματα.

Με τη μέθοδο αυτή μπορείτε να ανακαλύψετε τους περισσότερους όγκους του πνεύμονα, παρόλο που αυτοί με τις μικρότερες διαστάσεις μπορεί να μην εντοπιστούν.

Όμως, η RTG δείχνει μόνο μια σκιά στους πνεύμονες, η οποία δεν είναι απόδειξη ότι είναι καρκίνος, έτσι είναι απαραίτητο να γίνει μια μικροσκοπική ανάλυση ενός δείγματος ιστού, ο οποίος ως επί το πλείστον λαμβάνεται από βρογχοσκόπηση.

Εάν ο όγκος βρίσκεται βαθιά στους πνεύμονες, οι γιατροί εφαρμόζουν την λεγόμενη βιοψία βελόνας. Ένας γιατρός με την βοήθεια αξονικής τομογραφίας CT εισέρχεται στον ιστό του όγκου βάζοντας βελόνες διαμέσου του δέρματος του ασθενούς, ενώ σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να γίνει μέσω μόνο μίας χειρουργικής διαδικασίας, της θωρακοτομής. Οι αξονικές τομογραφίες του στομάχου ή της κεφαλής μπορούν να δείξουν εάν ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στο ήπαρ, τα επινεφρίδια ή τον εγκέφαλο και με αυτόν τον τρόπο μπορεί επίσης να ελεγχθεί εάν έχει εξαπλωθεί στους λεμφαδένες και τα οστά. Μπορεί να συμβεί το δείγμα της έκκρισης από απόχρεμψη (κυτταρολογική εξέταση του βήχα) να εξασφαλίζει επαρκές υλικό ώστε να υπάρξει διάγνωση.
Θεραπεία
Η πρόγνωση εξαρτάται από το στάδιο της νόσου, την γενική κατάσταση του ασθενούς και τα χαρακτηριστικά του όγκου. Είναι πολύ σημαντικό μόλις ο ασθενής αντιληφθεί τα συμπτώματα, να επισκεφτεί αμέσως τον γιατρό του, επειδή αυξάνει τις πιθανότητες ίασης.

Θα πρέπει ακόμα να πούμε ότι ο καρκίνος του πνεύμονα ως επί το πλείστον ανακαλύπτεται σε προχωρημένο στάδιο, διότι το πιο σημαντικό από όλα είναι η πρόληψη και πάνω απ ‘όλα προϋποθέτει ο ασθενής να σταματήσει το κάπνισμα.

Η θεραπεία αυτής της ασθένειας περιλαμβάνει χημειοθεραπεία και ακτινοβολία, οι οποίες πρέπει να καταστρέψουν τα κακόβουλα κύτταρα και να προλάβουν την εξάπλωσή τους, ενώ η χειρουργική διαδικασία εφαρμόζεται εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε πιθανότητες να αφαιρεθεί εντελώς.

pneymonas

Συνιστάται η θεραπεία αυτής της νόσου να περιλαμβάνει επίσης ροφήματα και βάλσαμα με βάση τα lungwort, fumitory, τσουκνίδα, πευκοβελόνες και κολλητσίδα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την καταπολέμηση ακόμη και των πιο δύσκολων ασθενειών των οργάνων της αναπνοής από το μακρινό παρελθόν.
Διατροφή
Πολυάριθμες έρευνες έχουν δείξει ότι μια διατροφή που περιλαμβάνει μεγαλύτερη ποσότητα λαχανικών, πάνω απ ‘όλα πράσινα, μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του οργανισμού του καπνιστή από τον καρκίνο του πνεύμονα.

Δηλαδή, εξετάζοντας τα κύτταρα του πνεύμονα ενός καπνιστή, οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι οι πολυβιταμίνες και παρόμοιες ενώσεις από τα πράσινα λαχανικά σε συνδυασμό με ένα συγκεκριμένο γονίδιο, ενισχύουν τη φυσική άμυνα του οργανισμού από το αναπτυσσόμενο καρκίνωμα.

Αμερικανοί γιατροί έχουν επιβεβαιώσει ότι τα άτομα των οποίων η διατροφή βασίζεται στο κόκκινο κρέας (μοσχάρι και αρνί, καθώς και τα προϊόντα τους – λουκάνικα, σαλάμι και προσούτο) εκτίθενται σε μεγαλύτερο κίνδυνο να αποκτήσουν την ασθένεια. Αυτό το είδος των προϊόντων αποτελεί πηγή κορεσμένων λιπών που θεωρούνται καρκινογόνες και επίσης περιέχουν διάφορες χημικές ουσίες για τις οποίες είναι γνωστό ότι προκαλούν μεταλλάξεις του DNA, συμπεριλαμβανομένων αζωτούχα συστατικά, ετεροκυκλικά αμινο-οξέα και πολυκυκλικά αρωματικά υδρο-ανθρακικά άλατα.
Πείτε “ΟΧΙ” στα τσιγάρα
Ο καπνός του τσιγάρου είναι υπεύθυνος για την θνησιμότητα του 84% των ασθενών με καρκίνο του πνεύμονα, το οποίο είναι σχεδόν το ένα τρίτο της θνησιμότητας όλων των κακοήθων νόσων. Επιβεβαιώνεται ότι ο καπνός του τσιγάρου περιέχει περίπου 4.000 χημικές συστατικά από τις οποίες 60 έχουν αποδειχθεί ότι είναι καρκινογόνες και προκαλούν καρκίνο. Αλλά, αν το κάπνισμα είναι ένας σημαντικός παράγοντας, εξακολουθεί να μην είναι ο αποκλειστικός. Το αν κάποιος αποκτήσει αυτή τη νόσο εξαρτάται επίσης από τη γενετική προδιάθεση, το φύλο, τη φυλή, την ατμοσφαιρική ρύπανση. Παρ ‘όλα αυτά, αν εμφανιστεί η ασθένεια, θα πρέπει να σταματήσετε το κάπνισμα αμέσως.
πουν ΟΧΙ στα τσιγάρα
Θεραπεία του Klenner με βιταμίνη C
Το Λεμόνι (Citrus) είναι ένας από τους πιο ισχυρούς δολοφόνους των καρκινικών κυττάρων και έχει αποδειχθεί ότι καταστρέφει τον κακόβουλο ιστό επί των πνευμόνων, του παχέος εντέρου, του στήθους, του προστάτη και του παγκρέατος. Επίσης, έχει αποδειχθεί ότι τα συστατικά αυτού του φρούτου καταστρέφουν τα κακοήθη κύτταρα 10 000 φορές πιο αποτελεσματικά από ό, τι τα κυτταροστατικά φάρμακα και ακόμα δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα. Βάσει αυτών των ανακαλύψεων ο dr. Frederick Klenner ανέπτυξε μια θεραπεία η οποία ως επί το πλείστον βοηθά στην καταστολή του καρκίνου.
Πάρτε 2 γραμμάρια καθαρής βιταμίνης C σε μορφή ασκορβικού νατρίου κάθε 2 ώρες κατά τις πρώτες 24 ώρες. Εάν παρουσιαστεί διάρροια, θα πρέπει να συνεχίσετε τη διαδικασία κάθε 4 ώρες. Η διάρροια είναι ένα σημάδι ότι έχετε φτάσει τη μέγιστη δόση για σας και το σώμα δεν απορροφά την βιταμίνη C πια, αλλά την αποβάλλει.
Πάρτε 2 γραμμάρια βιταμίνης C κάθε 6 ώρες για τις επόμενες 48 ώρες.
Πάρτε 2 γραμμάρια βιταμίνης C κάθε 12 ώρες για τις επόμενες 48 ώρες.
Σημείωση: η βιταμίνη C δεν θα πρέπει να είναι υπό την μορφή ασκορβικού ασβεστίου, επειδή μπορεί να προκαλέσει πέτρες στα νεφρά, ούτε στην μορφή ασκορβικού οξέος επειδή είναι ψευδής και άχρηστη βιταμίνη C. Μπορεί να ληφθεί με τη μορφή ασκορβικού νατρίου . Προσθέστε λίγο λεμόνι ή φυσικό χυμό πορτοκάλι στο νερό με το οποίο παίρνετε την βιταμίνη C για να βελτιώσετε την απορρόφησή της.
Παρασκευή του ασκορβικού νατρίου
Το ασκορβικό νάτριο δεν μπορεί να βρεθεί σε κάθε φαρμακείο, αλλά μπορείτε να το προετοιμάσετε μόνοι σας με την ανάμειξη ασκορβικού οξέος σε σκόνη και εκλεπτυσμένη μαγειρική σόδα (δεν πρέπει να περιέχει αλουμίνιο) σε αναλογία 2:

1. Έτσι, αναμείξτε 10 γραμμάρια ασκορβικού οξέος και 5 g μαγειρικής σόδας σε ένα μεγαλύτερο βάζο και καλύψτε το με καθαρό νερό (είναι προτιμότερο να μην περιέχει φθόριο και χλώριο και ακόμα καλύτερα, αν αυτό είναι αποσταγμένο και εκτεθειμένο στο φως του ήλιου για τουλάχιστον 6 ώρες) σε αναλογία τέτοια που είναι αρκετή για να αποκτήσετε ένα πόσιμο διάλυμα.

Ανακατέψτε καλά με μια πλαστική ή ξύλινη κουτάλα (δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε μέταλλο).

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η αντίδραση είναι πολύ έντονη, οι αφροί που προκύπτουν είναι όπως της μπύρας και μετά την ανάδευση θα πρέπει να αφήσετε αμέσως το βάζο έως ότου όλο το ανθρακικό οξύ (H2CO3) εξαφανιστεί, το οποίο είναι μια παρενέργεια.

Πιείτε, ότι έχει απομείνει από αυτό.
Είναι σημαντικό να περιμένετε να εξαφανιστεί όλος ο αφρός, γιατί μόνο τότε θα αποκτήσετε το πραγματικό ασκορβικό νάτριο και ο χυμός που θα παραμείνει δεν θα είναι ξινός, αλλά περισσότερο αλμυρός στη γεύση.

Θα πρέπει να λαμβάνετε αυτό το είδος της έτοιμης βιταμίνης C τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα με ένα ποτήρι. Όταν ξεκινά η διάρροια είναι ένα σημάδι ότι η μέγιστη ποσότητα έχει ληφθεί, οπότε θα πρέπει να μειωθεί. Είναι εντελώς φυσική και αβλαβή ουσία και θα πρέπει να φυλάσσεται σε ένα ερμητικά κλειστό δοχείο, σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για 15 ημέρες.
Η διάσημη θεραπεία Breuss
Ο Breuss αντιπροσώπευε την άποψη ότι ο καρκίνος τρέφεται με πρωτεΐνες και αν αυτό το είδος «γεύματος» εξαλειφθεί, αυτός απλά θα εξαφανιστεί.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 42 ημερών, ο ασθενής πίνει μόνο επουλωτικούς χυμούς και τσάι, τα οποία έχουν διπλή επίδραση – τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται και αποβάλλονται από το σώμα, ακριβώς όπως όλες οι τοξίνες και ταυτόχρονα, ενισχύεται το ανονοποιητικό σύστημα.

Πέρα από αυτό, ορισμένα μείγματα χυμών από φρέσκα φρούτα προμηθεύουν τον οργανισμό με τα απαραίτητα ένζυμα και αντιοξειδωτικά, χωρίς τα οποία δεν υπάρχει σωστή λειτουργία των κυττάρων.

Αυτή η μέθοδος είναι πολύ γνωστή σε όλον τον κόσμο, λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων.

Θα σας παρουσιάσω τον τρόπο της προετοιμασίας για κάθε χυμό και τον τρόπο σύμφωνα με τον οποίο θα πρέπει να τον πάρετε.
Χυμός Breuss
Παίρνετε 0,5 l (και όχι περισσότερο) ενός κοκτέιλ από παντζάρι, καρότο, σελινόριζα και μαύρο παντζάρι.
Συστατικά:
300 γρ παντζάρια
100 g καρότα
100 g σελινόριζα
30 γρ μαύρο παντζάρι
Βάλτε τα λαχανικά σε έναν αποχυμωτή και στη συνέχεια φιλτράρετε με μια τσαγιέρα ή μια λινή πετσέτα για να αφαιρέσετε το υπόλειμμα για το οποίο πιστεύεται ότι ακριβώς όπως τα στερεά τρόφιμα, βοηθά στην ανάπτυξη του καρκίνου.
Τσάι από φλοιούς πατάτας
Καλύψτε μια χούφτα από φλούδες πατάτας με 2 φλιτζάνια νερό. Μαγειρέψτε για 2-4 λεπτά και στη συνέχεια φιλτράρετέ το.
Τσάι για τα νεφρά
15 g Εκουιζέτο (Πολυκόμπι)
10 g τσουκνίδα
8 g χαμηλο γρασίδι
6 g βαλσαμόχορτο
Καλύψτε μια πρέζα από αυτό το μείγμα με ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και αφήστε το για 10 λεπτά. Φιλτράρετε το στο ίδιο μπολ π.χ. ανακατέψτε το με το προηγουμένως φιλτραρισμένο τσάι.

Τσάι από φασκόμηλο, βαλσαμόχορτο, μέντα και βάλσαμο λεμονιού
Καλύψτε μια κουταλιά της σούπας ξηρό φασκόμηλο με 0,5 λίτρο βραστό νερό και αφήστε το να βράσει για 3 λεπτά. Απομακρύνετε από τη φωτιά. Προσθέτετε μια πρέζα βαλσαμόχορτο, μέντα και βάλσαμο λεμονιού. Το σκεπάζετε και το αφήνετε για 10 λεπτά.

Τσάι από γεράνι
Καλύψτε μια πρέζα γεράνι με ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και αφήστε το για 10 λεπτά.

Τσάι για τους πνεύμονες
Ανακατέψτε ίσες ποσότητες αρσενικού και θηλυκού πεντάνευρου, ισλανδικού βρύου, lungwort, κισσός εδάφους, κοινός φλόμος και ένα φυτό του οποίου το λατινικό όνομα είναι Meum mutellina. Καλύψτε μια πρέζα του μείγματος με ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και αφήστε για 10 λεπτά.
Σημείωση: Εάν το φυτό έχει κοπεί βίαια, παίρνουμε μόνο μια πρέζα και αν έχει κοπεί σωστά, παίρνετε ½ κουταλάκι του γλυκού. Πιείτε αυτά τα τσάγια χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Καθημερινή θεραπεία
Ώρα Τσάι Ποσότητα
7 Τσάι για τα νεφρά ½, (φλιτζάνι 200 ml)
8 Τσάι Φασκόμηλου, 2 φλιτζάνια
9 Χυμό Breuss, 2 κουταλιές της σούπας
9:10 Τσάι από φλοιούς πατάτας, 1 φλιτζάνι
10 Τσάι από γεράνι, 2 κουταλιές της σούπας
11 Τσάι για τους πνεύμονες, 1 φλιτζάνι
11:30 Τσάι από καλέντουλα, 1 φλιτζάνι
12:30 Χυμό Breuss, 2 κουταλιές της σούπας
14 Τσάι για τα νεφρά, ½ φλιτζάνι
15 Τσάι Φασκόμηλου, 2 φλιτζάνια
16 Χυμό Breuss, 2 κουταλιές της σούπας
17 Τσάι από γεράνι, 2 κουταλιές της σούπας
18 Τσάι για τους πνεύμονες, 1 φλιτζάνι
18:30 Τσάι από καλέντουλα, 1 φλιτζάνι
19:30 Χυμό Breuss, 2 κουταλιές της σούπας
21 Τσάι για τα νεφρά, ½ φλιτζάνι
Σημείωση: Θα πρέπει να τα παίρνετε όλα σε μικρές γουλιές έτσι ώστε το μείγμα να μπορεί να αναμειγνύεται με το σάλιο. Το τσάι για τα νεφρά λαμβάνεται μόνο στις τρεις πρώτες εβδομάδες της θεραπείας.

Συνταγές – Η Θεραπεία Των 40 Ημερών
Οι πρώτες επτά ημέρες
Αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο άνθος και φύλλα coltsfoot , φύλλα πεντάνευρου, φύλλα και άνθος αγριαψιθιάς – Αχίλλειας, κοινά φύλλα και άνθος centaury , φύλλα τσουκνίδας, φύλλα και άνθος lungwort, πευκοβελόνες, φύλλα και άνθος αναγαλλίς και άνθος και φύλλα κολλητσίδας. Καλύψτε όλα τα παραπάνω με 1,6 λίτρα βραστό νερό. Αφήστε τα για περίπου 2 ώρες. Φιλτράρετε και πιείτε το μείγμα κατά τη διάρκεια της ημέρας αντί για νερό και διαλύστε ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη γύρης σε κάθε φλιτζάνι.
Φάτε 2 ψητά μήλα με μέλι αμυγδάλου στις 10:00, αλλά και στις 16 η ώρα.

Οι επόμενες οκτώ ημέρες
Ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας προσεκτικά κομμένου, πάνω του εδάφους, τμήματος fumitory και φύλλα και άνθος τσουκνίδας και καλύψτε τα με 700 ml. βραστό νερό. Αφήστε το για δύο ώρες. Φιλτράρετέ το και πίνετε 200 ml. του τσαγιού πριν από το πρωινό, το μεσημεριανό και το δείπνο και αραιώστε ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη γύρης σε κάθε φλιτζάνι.
Πιείτε το ακόλουθο τσάι αντί για νερό: αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένα φύλλα και άνθος κολλητσίδα, φύλλα και άνθος lungwort, φύλλα και άνθος Βερόνικα, άνθος ακακίας, άνθος και φύλλα κισσού εδάφους και φύλλα μέντας και καλύψτε τα όλα τα παραπάνω με 1 λίτρο βραστό νερό. Αφήστε το για 2 ώρες. Φιλτράρετέ το και πίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Λαμβάνετε ένα φλιτζάνι ψιλοκομμένου μούρου ώριμης κουφοξυλιάς με μέλι αμυγδάλου στις 10:00, αλλά και στις 16:00 η ώρα.
Πριν από το μεσημέρι και αφού θα έχετε μασήσει μια ”μπάλα” από βότανα για μισή ώρα.

Θα πρέπει να καταπίνετε το χυμό και να πετάτε το υπόλοιπο.
Μπορείτε να φτιάξετε την ”μπάλα” από τα ακόλουθα βότανα: ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας σωστά κομμένα φύλλα πεντάνευρου και μια κουταλιά της σούπας φύλλα και άνθος coltsfoot, φύλλα Αχίλλειας και 3 κουταλιές της σούπας μέλι ακακίας και φτιάχνετε μια μπάλα.

Οι επόμενες πέντε ημέρες
Ανακατέψτε δύο κουταλιές σωστά κομμένες πευκοβελόνες και μια κουταλιά της σούπας φύλλα και άνθος κολλητσίδας, φύλλα και άνθος lungwort, φύλλα και άνθος Βερόνικας, άνθος ακακίας, καρπό άγριου τριαντάφυλλου και κόκκινο άνθος και λουλούδια αναγαλλίς και καλύψτε όλα τα παραπάνω με 1,6 λίτρα βραστό νερό. Αφήστε τα για δύο ώρες. Φιλτράρετέ το και πίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας και αραιώστε ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη γύρης σε κάθε φλιτζάνι.
Φάτε 2 ψητά μήλα με μέλι αμυγδάλου στις 10:00, αλλά και στις 16 η ώρα.

Επίσης, πριν από το μεσημέρι και μετά, μασάτε αυτές τις μπάλες που έχετε ήδη προετοιμάσει σύμφωνα με αυτή τη συνταγή.

Οι επόμενες είκοσι ημέρες
Αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας σωστά κομμένου άνθους φλόμου, άνθος μούρου κουφοξυλιάς, φύλλα και άνθος lungwort, άνθος κισσού και τρεις κουταλιές της σούπας φύλλα και άνθος centaury και καλύψτε όλα τα παραπάνω με 1,6 λίτρα βραστό νερό. Αφήστε το για 2 ώρες.Φιλτράρετέ το και πίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας και αραιώστε μισή κουταλιά της σούπας σκόνη γύρης σε κάθε φλιτζάνι.
Λαμβάνετε ένα φλιτζάνι σωστά κομμένων ώριμων μούρων κουφοξυλιάς ή Ζαμπούκου (Sambucus ) με μέλι αμυγδάλου στις 10:00, αλλά και στις 16:00 η ώρα.

Πριν από το μεσημέρι και μετά, μασάτε τις μπάλες βοτάνων.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

 Ακολουθήστε μας και στο Facebook 

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη