ΤΟ ΝΕΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Με δέκα φορές πιο πλούσιο ποσοστό ιχνοστοιχείων, καθώς περιέχουν υψηλό ποσοστό πρωτεινών, ενεργών συστατικών, αμινοξέων, μετάλλων και σακχάρων. από αυτά των φυτών της ξηράς στο «οπλοστάσιό» τους, τα φύκια διακρίνονται για τις εξαιρετικές τονωτικές και αναζωογονητικές τους ιδιότητες!!!!

Κάνε spa στην παραλία και διώξε κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος με τις συμβουλές της Beauty Editor του Shape!

Τα άλγη, η επίσημη ονομασία των φυκιών και των περισσοτέρων θαλάσσιων φυτικών μικροοργανισμών όπως τα κοράλια και μαργαριτάρια είναι γνωστά για τη συνδρομή τους στην περιποίηση της επιδερμίδας από την αρχαιότητα.

Ένας ακόμη λόγος που κάνει όλα τα θαλάσσια εκχυλίσματα πολύτιμα στην κοσμετολογία είναι η παρόμοια δομή των κυττάρων και η συμβατότητά τους με την ανθρώπινη επιδερμίδα. Έτσι, διεισδύσουν ανενόχλητα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και εναποθέτουν εκεί το πολύτιμο φορτίο τους, δρώντας πολύ περισσότερο αποτελεσματικά.

Ωστόσο η περισυλλογή των φυτών από τα βάθη των ωκεανών είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που γίνεται με πολύ προσοχή προκειμένου να διατηρηθούν ζωντανά τα συστατικά τους και να είναι κατάλληλα για κάθε καλλυντική χρήση.


Στην παραλία: Mπάνιο με φύκια

Ώρα να αναθεωρήσεις την αποστροφή που μπορεί να νιώθεις για τα φύκια σε κάθε παραλία που τα συναντάς .Τύλιξε το σώμα σου με φρέσκια φύκια για 10-15 λεπτά .Αυτός είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για την αποβολή των τοξινών και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.




Στο σπίτι: Λουτροθεραπεία με φύκια

Τα φύκια ανάλογα με το είδος τους βοηθούν στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας,

Μπορείς 2-3 φορές την εβδομάδα να κάνετε στο σπίτι σου μπάνιο με φύκια θαλάσσης.

Βάλε στην μπανιέρα σε αρκετό χλιαρό νερό (έως και ζεστό αν δεν έχεις πρόβλημα φλεβίτιδας), περίπου 150-200γρμ φύκια θαλάσσης και βύθισε το σώμα σου για 10-15 λεπτά.

Ταυτόχρονα κάνε απαλές μαλάξεις στα σημεία που εμφανίζουν έντονο πρόβλημα κυτταρίτιδας και οιδημάτων.

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη