Καθαρίστε το συκώτι σας με αυτή την απλή συνταγή!

Το Συκώτι μας ποτέ δεν ξεκουράζετε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, προσπαθεί να αποτοξινωθεί και να εξουδετερώσει όλες τις επιβλαβείς ουσίες που βάζουμε στον οργανισμό μας,αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ανίκητο. Το συκώτι είναι πολύ ευαίσθητο στο να καταστραφεί. Η συνταγή σε χυμό θα καθαρίσει το συκώτι σας, και να το διατηρήσετε υγιή κατάσταση. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο οργανικά συστατικά !!
Συστατικά:
500 ml δροσερού, προ-βρασμένο νερό
6 φρέσκα λεμόνια
1 ολόκληρο ρίζα τζίντζερ
4 σκελίδες σκόρδο
4 φύλλα μέντας
3 κουταλιές της σούπας λινέλαιο
3 γκρέιπφρουτ
λίγο κύμινο σε σκόνη

Πρώτον, το χυμό των λεμονιών και τα γκρέιπφρουτ. Δεύτερον, ψιλοκόψτε το τζίντζερ και το σκόρδο σε μικρά κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ με το νερό. Ας τα αφήσουμε να καθίσουν στο νερό για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ σε ένα μπλέντερ, προσθέστε το δυόσμο, το λινέλαιο, και το κύμινο. Τέλος, βαλτε το μπολ το τζίντζερ, το σκόρδο, και το νερό στο μπλέντερ.
Ανακατέψτε και απολαύστε!
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook 

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη